Niin innostavaa kuin mobiilimaailman kehitys on jo ollutkin, ovi todelliseen mobiiliin elämäntapaan on vasta raollaan. Digia on eturivissä aukaisemassa ovea entistä enemmän ja auttamassa yrityksiä ottamaan muutoksesta irti täyden liiketoimintahyödyn. Digia haluaa vapauttaa mobiilin elämäntavan tuomalla siihen lisää iloa ja tehokkuutta.

Digia luo innovatiivisia mobiiliratkaisuja ja kuluttajakokemuksia yhdessä maailman johtavien mobiilialan toimijoiden ja eri toimialojen yritysten kanssa. Digia palvelee asiakkaitaan halki koko innovaatiovirran: aina innostavan kuluttajakokemuksen hahmottelusta ratkaisun markkinoille tuomiseen ja innovaation menestyksen optimointiin.

Digian pitkä ja menestyksekäs historia ja korkea asiakastyytyväisyys mobiiliratkaisuissa pohjautuvat laajan kokemuksen takaamaan tunnustettuun osaamiseen, jatkuvaan uudistumiseen sekä toimitusten luotettavuuteen ja korkeaan laatuun.

Luodessaan yhteistyössä asiakkaidensa kanssa voitokkaita ratkaisuja Digia työskentelee tavalla, jossa yhdistyvät asiakasläheisyys, ketterät menetelmät ja kansainvälisyyteen perustuvat tehokkuusedut.